Villkor

Villkor för att handla på GlutenochMjölkfri.se

Vi förutsätter att kunden vid varje köp har läst igenom våra villkor för försäljning över Internet.
Vi förutsätter också att vår kund är över 18 år eller har godkännande av målsman innan han/hon lägger en beställning.

Alla priser är inklusive moms.

Beställningar
Beställ genom att fylla din varukorg. Innan du kommer till kassan måste man första gången fylla i vårt kundregister så vi har namn, leveransadress och kontaktuppgifter om vi behöver kontakta dig. Mobiltelefonnummer behövs för att du skall få SMS när ditt paket har kommit fram. GlutenochMjolkfri förbehåller sig rätten att ändra produktpriser utan föregående avisering.

Betalning
Vid utcheckning i kassan får du olika betalningsalternativ. Du kan byta från Klarna till Swish eller kortbetalning (Stripe) genom att gå till vår manuella kassa.

Förskottsbetalning
Förskottsbetalning ska ske till vårt bankgiro 535-0830 inom 7 dagar från och med att vi mottagit din beställning, annars annulleras beställningen. Det kan ta upp till tre dagar innan vi ser en inbetalning. Vill du har varorna snabbt, så skicka oss en skärmdump på inbetalningen, så går varorna iväg tidigare.

Frakt
Beroende på varornas vikt kan leverans ske med posten eller med DHL. Fraktavgiften är 59kr för leveranser i Sverige. Större paket skickas med DHL och tar normalt 1-2 vardagar.

För att se ditt närmsta utlämningsställe, följ denna länken.

För kunder utanför Sverige, så går transporten med post eller FedEx. FedEx levererar på dörren, och någon måste ta emot paketet på dagtid. Vi tar alltid ut svensk moms.

Tull
För beställningar till Norge på över 200kr utgår norsk tull. Undvik genom att beställa för under 200kr, eller acceptera att en avgift om ca. 130kr + tullavgift tillkommer. För leveranser till EU-länder och Svalbard utgår inga extra avgifter.

Leveranstid
Bindande köpeavtal uppkommer först sedan GlutenochMjolkFri per e-post bekräftat beställningen. Vi packar och skickar ditt paket inom 1-2 vardagar från att vi mottar order eller efter att förskottsbetalning är registrerad om du väljer att förskottsbetala.

Reklamation och retur
Livsmedel och kosttillskott omfattas inte av ångerrätten, varor tas inte i retur. Det har samband med att många varor kan ta skada om de förvaras fel under längre tid. Då vi inte har kontroll över hur varorna hanteras när de inte är hos oss, kan vi ej sälja returnerade varor vidare.

Ej uthämtade paket
Varor som ej hämtas ut på utlämningsstället debiteras dig som kund med hela ordervärdet.
Om du ångrar din beställning, meddela oss snarast!

Kontaktuppgifter
Kontakta oss på kundservice [at] glutenochmjolkfri.se eller ring oss på 0765 855 405. Oftast är det svårt att kontakta oss över telefon, mail är ett snabbare och säkrare sätt.